Öne Çıkanlar Nesil Çalışkan vatan oz Medya ve Turi̇zm Uluslararası Medya İngiliz pasaportu İngiliz pasaportunu iptal

Londra’da Yılın En İyileri seçildi, Vatan Öz ödülünü aldı

Birleşik Krallık ülkelerinden İngiltere'nin başkenti Londra'da 2019 yılının en iyilerine ödül dağıtıldı.Londra'da Yılın İş Adamı Avrupa Medya Gurubu başkanı Vatan Öz seçildi 

- Bu haber 995 kez okundu.

Londra’da Yılın En İyileri seçildi, Vatan Öz ödülünü aldı

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA - Birleşik Krallık ülkelerinden İngiltere'nin başkenti Londra'da 2019 yılının en iyilerine ödül dağıtıldı. İngiliz Kraliyet Müzik Konservatuarı (Royal Academy of Music) öğretmenlerinden Raymond Connell, ünlü besteci ve şarkıcımız Suat Sancar’a ödülünü verirken Londra'da Yılın İş Adamı Vatan Öz seçildi. Hattush ve Sezar Uğur Soy, Londra’da Yılın En İyi 10 ismine ödül töreni düzenledi. Londra’nın en iyileri Hattush Restaurant’ta 24 Kasım Pazar saat 20.00 de buluştu. Kuzey Kıbrıs ve Türkiye’nin ünlü şarkıcılarından Sezar Uğur Soy’dan Londra’da yılın bombasını patlattı. Müziklerin Hüseyin Cemgünal tarafından hazırlandığı ödül törenini Kerem Ergen sundu. Güney Londra’da lezzet dağıtan Hattush Mediterranean Restaurant 2019 Yılının En İyilerini seçti.  

 

Mehmet Nasifoğulları ve Londra'da Yılın İş Adamı Vatan Öz


İŞTE LONDRA’DA YILIN EN İYİLERİ

Yılın Spor Adamı:  Hakan Doğan 

Yılın Tarz Kadını:  Yasemin Dervish

Yılın Başarılı Kadını:  Neslihan Çakır

Yılın Star Adamı: Kader Ateş

Yılın Müzik Adamı: Suat Sancar

Yılın İş Adamı: Vatan Öz

Yılın Fenomen Adamı: Kerem Ergen

Yılın Annesi: Sevim Dervish

Yılın Aşkı: Mehmet Hüseyin- Sare Hüseyin

Yılın Adamı: Tomas Hasan

Sezar Uğur Soy, Lewisham Belediye Meclis üyesi Councillor Pauline Morrison Yılın Başarılı Kadını ödülünü Neslihan Çakır’a takdim etti.  

İngiliz Kraliyet Müzik Konservatuarı (Royal Academy of Music) öğretmenlerinden Raymond Connell, Türkiye ve İngiltere’nin ünlü besteci ve şarkıcımız Suat Sancar’a ödülünü verdi.  Güney Londra’nın Lewisham Belediye Meclis üyesi Councillor Pauline Morrison ise Yılın Başarılı Kadını ödülünü Neslihan Çakır’a takdim etti.  

Sezar Uğur Soy, sporcu Hakan Doğan ve Mems Barber sahibi Mehmet Nasifoğulları

KKTC’li şarkıcı Göksel Gonca, Organizatör Mehmet Kosovalı, Memz Barber’lerin sahibi Mehmet Nasifoğulları törene katılan ünlü simalardandı.  

Sezar Uğur soy şöyle konuştu: 

“Doğru kişilere ödül vermek için çok düşündüm çok çalışştım muazzamdı. Hattush  ve ben önemli bir ilki başardım.  … Ödül vermek küçü ama doğru insalara vermek çok büyük. Daha da güzel bir etkinlikke karşınızda olacağız. Ses Yarışması ve güzellik yarışması geliyor. Sezar Uğur Soy ve Hattush restaurant imzasıyla mükemmel bir etkinlikti. Başlangıç için çok başarılıydı. Daha güzel etkinliklere imza atacak Hattush Restaurant ve Sezar Ugur Soy.  Ses yarışması ve güzellik yarışması çok doğru bir karar. Londra bunu hakediyor... Yeni yılda yapacağız.”  

Suat Sancar, Sezar Uğur Soy ve Victoria Sancar


Sezar Uğur Soy 25. Sanat yılını kutluyor

Hattush Restaurant’tın sahibi ünlü şarkıcılarından Sezar Uğur Soy, müzik yaşamını İngiltere ve Türkiye’de sürdürüyor. Kıbrıslı ünlü sanatçı Sezar Uğur Soy, 25. Sanat yılını Kuzey Kıbrıs’ta kutlayarak, Londra’da çalışmalarına devam ediyor.  

Ünlü sovmen şarkıcı Kader Ateş

 Sezar Ugur Soy Avrupa Ajansı’na özel şunları söyledi: 

“Hattush Mediterranean Restaurant Yılın En Iyilerini Seçti. Ödüller sahibiyle buluştu. Hattush Restaurant ve Sezar Ugur Soy adına   daha güzel etkinliklere imza atacağız.  Ses yarışması ve güzellik yarışmasını 2020 yılında yapacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol