Öne Çıkanlar Nesil Çalışkan vatan oz Medya ve Turi̇zm Uluslararası Medya İngiliz pasaportu İngiliz pasaportunu iptal

 İngiltere'de lockdown, tecrit kararının Noel'e kadar sürüp sürmeyeceği konuşuluyor

 İngiltere'de hükümet, tecrit (lockdown) kararı aldı. Bu katı önlemlerin Noel'e kadar sürüp sürmeyeceği konuşuluyor. 

- Bu haber 831 kez okundu.

 İngiltere'de lockdown, tecrit kararının Noel'e kadar sürüp sürmeyeceği konuşuluyor

Son dakika, Avrupa Ajansı AVA ve Avrupa Gazetesi özel haberi/LONDRA- İngiltere'de hükümet, ulusal karantina, tecrit (lockdown) aldı, Başbakan Boris Johnson açıklayacak. Websitemizi takip ediniz. Hükümet, İngiltere genelinde bir ay sürecek yeni bir tecrit kararı alırken, Boris Johnson bugün 16: 00'da bir basın toplantısı düzenleyecek.Açıklanan rakamlara göre ölümlerin günde 4.000'den fazla kişiye ulaşabileceğini öne sürüyor.

GÜNDE 4000 ÖLÜMDEN KORKULUYOR

Daha fazla kısıtlama getirilmedikçe ilk dalgaya göre İngiltere'de çok daha yüksek bir ölüm oranına sahip olacağını açıklanan rakamlar gösteriyor.  Bu rakam, hastalığın yayılmasını yavaşlatmak için hiçbir politikanın getirilmemesine dayanmaktadır, ancak modellerin çoğu günde yaklaşık 2.000 ile zirveye ulaşmaktadır.Başbakan, hükümetin koronavirüs tepkisini tartışmak için kısa süre içinde bir kabine toplantısına başkanlık edecek.Daha sonra brifing için İngiltere'nin baş sağlık görevlisi Chris Whitty ve hükümetin baş bilimsel danışmanı Sir Patrick Vallance de ona katılacak.

Covid: İngilter'de tam bir kilit altına mı dönüyoruz?

Görünüşe göre, tam da bunu yapmak için tasarlanmış bir dizi yeni kurala rağmen, ikinci koronavirüs dalgasını kimse durduramaz.Günde 100.000 kadar insanın virüsü kaptığını öne süren tahminlerle enfeksiyon oranları hızla artıyor.İngiltere'de Kanal boyunca ve karşı tarafta Fransa yeni bir ulusal tecrit ilan ederek bölgesel yaklaşımının işe yaramadığını kabul etti. Almanya daha az bir ölçüde de bir plan yapıyor.Galler, barların, restoranların, kiliselerin ve çoğu mağazanın iki hafta süreyle kapatıldığı kısa bir "yangın söndürücü" kilitlemesinin ortasında.Öyleyse, İngiltere çapında tam bir kilitlenme sadece bir zaman meselesi mi? İngiltere'de hükümet, (lockdown) aldı, Başbakan Boris Johnson açıklayacak. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol