2007 yılından beri -İngiltere’de bitmek bilmedi- malum ekonomik kriz var ya işte bana diyorlar ki; iyi hoş herşey güzel, gazete kaliteli de, bu devirde haber okunmaz. Bir sürü masraf yapıp kendi haberini yapacağına otursun muhabirler aşırsın el alemin internetteki haberlerini veya çevirsin  İngiliz gazetelerindeki haberleri. Al sana haber ! Birazda kadınları meta olarak kullandın mı çok para kazanırsın. Para kazanan, haberciliği unutan  gazeteleri görüyorumda, bunlar, topluma yapılmış bir haksızlık olarak karşımda duruyorlar.

Sevgili okurlarımız böyle bir gazeteyi okumadığınızı sadece reklamlara bakıp bir kenara bıraktığınızı biliyorum. Bizim amacımız esnaf gazetesi olmak değil. Avrupa medya gurubu, Uluslararası bir medya gurubu olma yolunda ilerliyor. Bunu da İngiltere merkezli okurlarımıza ve maddi destek veren iş adamlarımıza şirketlerimize borçluyuz. Karşılığında ise sadece bakılan bir ilan, reklam gazetesi değilde okunabilinecek dolu dolu gazete sunuyoruz. 

Bilmem farkında mısınız ama yinede hatırlatmak istedim.  Birleşik Krallık, İngiltere, Londra merkezli Avrupa Gazetesi, İngiltere’de en çok okunan gazete ünvanı elinde bulunduruyor.  Ödüllü Avrupa, okurlarının gurur kaynağı olmaya devam ediyor. 11.yılına giren gazeteniz Avrupa, çok geniş bir okur kitlesine ulaşma gayretininin haklı gururunu yaşıyor. 10 yılı geride bırakan Avrupa Gazetesi, artık bundan böyle bütün herkesi kapsayacak toplum gazetesi olma yolunda hızla ileriyor. Önümüzdeki günlerde İngiltere’de yaşayan bütün okurlarımıza ulaşma gayreti içinde olacağız. Bu projemizin çalışmalarına 11.yılımızın ilk sayılarıyla başladık. AVRUPA’nın Avrupa’sı olma yolundayız.

Rakipleri,  haftanın önemli sayılan haberlerini çalmak  için internet başında kopyalamak için ter dökerken !  Avrupa haberin kaynağında, yerinde muhabiriyle, Libya’da, Somali’de, bizzat haber Müdürü’nü göndererek çalışıyor. Gerçekten haber üreten tek gazeteyiz. Ajansımız var. Oradan buradan şu ajanstan haber almıyoruz. Haberlerimiz dünya çapında okunuyor, takip ediliyor. 

Avrupa bir medya gurubu oluyor. Basılı alanda gazetemiz var. Ajansımız var. İnternet ortamında online olarak gazetemiz, ajansımız ve sadece ingilizce yayımlanan avrupatimes.com gibi 4 tane web sitemiz var. Benim kendi kişisel web sitem vatanoz.com da medya gurubuna dahil oldu. Şimdi de dünyada hatırı sayılır medyaların arasına girme amacımız var. Büyük bir ihtimalle 1 yıl içinde yani 12.yılımızı kutlayacağımız günlerde bu amacımıza ulaşacağız.  

Okurlarımıza, bize destek veren herkese teşekkür ederim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol