Ama müjdem var siz değerli okurlarımıza

AVRUPA’nın radyosu yayına girdi.

Ödüllü Avrupa, okurlarının gurur kaynağı olmaya devam ediyor. 13.yılına giren gazeteniz Avrupa, çok geniş bir okur kitlesine ulaşma gayretininin haklı gururunu yaşıyor. 13 yılı geride bırakan Avrupa Gazetesi, artık bundan böyle bütün herkesi kapsayacak toplum gazetesi oldu. Bilmem farkında mısınız ama yinede hatırlatmak istedim.  Birleşik Krallık, İngiltere, Londra merkezli Avrupa Gazetesi, İngiltere’de en çok okunan gazete ünvanını elinde bulunduruyor.  Önümüzdeki günlerde Britanya’da yaşayan bütün okurlarımıza ulaşma gayreti içinde olacağız. Bu projemizin çalışmalarına 13.yılımızın ilk sayılarıyla başladık.  

Avrupa Gazetesi yazarlarımızdan olan İngiltere ve Türkiye’nin en ünlü radyo programcılarından olan Ümit Dandul Avrupa Radyo'nun müdürü oldu. 

''Ümit Dandul ile Son Derece Radyo Show'' haftaiçi hergün öğleden sonra 4 ile akşamüzeri 6 arası Avrupa Radyo’da. İnternet web sayfamız olan www.avruparadyo.com üzerinden Ümit Dandul’u  evde, arabada, yolda iphone ipad tabletlerden veya her türlü bilgisayardan dinleyebilirsiniz. Tüm yayın akışı ve programcıları haftaya gazetemiz sayfalarında bulabilirisiniz.

Avrupa Gazetesi ofisine ziyarete gelerek bizleri onurlandıran Londra başkonsolusu Emirhan Yorulmazlar’a ve yine nezaket ziyaretinde bulunan Londra Limassollular Derneği’ne teşekkür ederim.


AVRUPA RADYO TIKLA DİNLE 
AVRUPA RADYO CANLI DİNLEMEK İÇİN LİNK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol