Birleşik Krallık, İngiltere, Londra merkezli Avrupa Gazetesi, İngiltere’de en çok okunan gazete ünvanı elinde bulunduruyor.  Ödüllü Avrupa, okurlarının gurur kaynağı olmaya devam ediyor. 13.yılına giren gazeteniz Avrupa, çok geniş bir okur kitlesine ulaşma gayretininin haklı gururunu yaşıyor. 13 yılı geride bırakan Avrupa Gazetesi, artık bundan böyle bütün herkesi kapsayacak toplum gazetesi oldu. Bu projemizin çalışmalarına 13.yılımızın ilk sayılarıyla başladık.  

Ama müjdem var siz değerli okurlarımıza. 

İngiltere’den Türkiye’yi fetettik. 

AVRUPA’nın Avrupa’sı olduk derken Avrupa’dan Dünyaya açıldık.

Okurlarımıza, bize destek veren herkese teşekkür ederim. 

Nasıl mı ? 

Gazetemizin web sitesi olan www.avrupagazete.com bizleri sevindirdi.  Bağımsız internet web site tarayıcısı alexa.com ‘dan bize gönderilen tıklanma –okunma oranlarına göre AVRUPA;  bırakınız İngiltere’yi İrlanda’yı, Galler’i, İskoçya’yı, Almanya Hollanda Belçika, İtalya’da en cok okunan TÜRK gazetesi olmuştu. 

AVRUPA’nın Avrupa’sı Olmuşuz biliyoruzda Türkiye’yi fetetmişiz  haberimiz yok.  

Şöyle ki; google analitik raporuna göre, 18 Eylül Perşembe günü yarım milyon kişi avrupagazete.com web sitemize gelerek haberleri okudu. Bu Türkiye geneline her 76 kişiden 15 kişinin Avrupa okuduğunu gösteriyor. Her 76 kişinin o gün (yaşlı, cocuk ...) internet kullanmadığını düşünürsek geçen Perşembe Türkiye’de her iki kişiden biri Avrupa okudu diyebiliriz.

Emeği geçen herkese ve en başta siz değerli okurlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Şimdi Türkiye’de ve Dünya genelinde sıralamada ilk beşyüze sonra ilk ikiyüze  girmek hedefimiz. 

Bu ay 5 milyona yakın ziyaretçimiz oldu websitemizde.

Sizce nasıl olur girer miyiz ?

Türkiye’de her iki kişiden biri Avrupa okuyor

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol